Zorgseizoen2016_actieheader_tips

Het zorgseizoen is voor affiliate marketing een belangrijke, unieke periode: in een afgebakend tijdsframe gaat een grote en diverse doelgroep op zoek naar een specifiek, redelijk homogeen product met een verplicht karakter. De hoge vergoedingen en de sterk oplopende conversie maken het des te interessanter voor jou als publisher! Tegelijkertijd wordt het speelveld deels bepaald door regelgeving vanuit de overheid (hoogte eigen risico, premie etc.) en toezichthouder AFM wat betreft het online vergelijken.

Daisycon maakt het je dit jaar makkelijker dan ooit om mee te doen en te profiteren van de piek in traffic, conversie en vergoedingen. Met de zorgverzekeringvergelijker die getoetst is aan de AFM richtlijnen, een team met veel know-how en een sterk aanbod adverteerders helpen wij jou op weg om van het zorgseizoen een succes te maken!

Haal in drie klikken de zorgverzekeringvergelijker op:
Zorgverzekeringvergelijker

contact

Premies en vergoedingen

Start je promotie

Bekijk het overzicht van de premies en vergoedingen van de verschillende adverteerders op de overzichtspagina.

Infographic: het zorgseizoen in een notendop

Vanaf oktober staat het Zorgseizoen weer op prominent op de agenda. Op Prinsjesdag zijn de verwachtingen voor de zorgverzekeringen bekend gemaakt en medio november worden de meeste premies bekend gemaakt. Wist je dat een zorgverzekering voor bijna iedereen in Nederland verplicht is? Bekijk alles over het zorgseizoen in de infographic:

daisycon_infographic_zorg2015_100dpi-01-01

contact

Blogs en tips

Optimaliseer je promotie

Hier vindt je het overzicht van blogs over het Zorgseizoen:

En lees ook de blogs van het afgelopen zorgseizoen:

 

Zorgverzekeringvergelijker

Daisycon biedt al enkele jaren een goed converterende zorgverzekeringvergelijker aan haar publishers. Dit jaar is de vergelijker nóg verder geoptimaliseerd. De AFM, Autoriteit Financiële Markt, heeft vorig jaar het beleid omtrent online vergelijkers aangescherpt. Daisycon werkt middels haar dochteronderneming DSC Finance volledig compliant, aan de hand van een eigen AFM-vergunning. Als publisher kun jij hiervan mee profiteren, mét of zónder eigen AFM-vergunning.

Infographic 2: Wanneer mag je promoten?

Publishers met AFM vergunning mogen de vergelijker zonder DSC Finance ‘branding’ opnemen. Zonder vergunning mag je de vergelijker opnemen, maar moet hij duidelijk herkenbaar zijn als apart onderdeel van de website dat beheerd wordt door DSC Finance B.V.. Hieronder tonen we een stroomschema aan welke regels je allemaal moet voldoen.

AFM regels vergelijkers

 

De Zorgverzekeringvergelijker
in een notendop
  • Getoetst aan de inzichten van de AFM
  • In slechts 3 muiskliks te genereren
  • Gratis te gebruiken
  • Geen gedeelde commissie: 100% opbrengst voor jou
  • Haal het meest uit je bezoekers: bereik de massa én de longtail
  • Responsive ontwerp: goed getoond op tablets en smartphones
  • Handige mailfuncties voor bezoekers, e-mails met correcte meetlinks
  • Onderhoudsvrij: Daisycon verzorgt inhoud, analyseert en  optimaliseert op omzet.
  • Persoonlijke support via e-mail

Bekijk en genereer de Daisycon zorgverzekeringvergelijker.

Premie en eigen risico

Op Prinsjesdag maakte het ministerie van VWS bekend dat zij uitgaan van een hogere premie in 2016. De rekenpremie, de verwachte gemiddelde basisverzekering, stijgt met € 92,- tot € 1.288,- per jaar.

Verplicht eigen risico: stijgt met € 10,- euro tot € 385,- per jaar per verzekerde. Het maximale eigen risico loopt daarmee op tot € 885,-. In dat laatste geval betaalt men ongeveer € 20,- per maand minder zorgpremie.

De komende weken maken verschillende adverteerders hun premie bekend. Medio november zijn alle premies bekend, vanaf dat moment wordt een toename in vergelijkingen en conversie gezien.

 

contact

Contact met Team Finance

Optimaliseer je promotie

Wil jij het optimale halen uit deze zeer interessante periode? Neem dan contact op met ons Team Zorgseizoen Experts. Met hun ervaring en kennis kunnen zij je adviseren zodat je optimaal profiteert van deze topperiode:

Stuur een e-mail, telefonisch via 036-5483770, en volg Daisycon Channel Finance op Twitter voor de laatste updates rondom zorgseizoen 2015-2016.