Zorgseizoen 2017-2018

Valentijnsdag BE

UPDATE: De actiemaand is verstreken!

Helaas, de actiemaand is verstreken. Daisycon biedt het hele jaar door interessante acties en thema’s met verhoogde vergoedingen voor publishers en de consument.

Bekijk hier het actuele overzicht van de Daisycon thema’s en acties.

Het zorgseizoen is voor affiliate marketing een terugkerende en belangrijke, unieke periode in het najaar. In een paar weken gaat een grote en diverse doelgroep op zoek naar een specifiek, redelijk homogeen product met een verplicht karakter. De hoge vergoedingen en de sterk oplopende conversie maken het des te interessanter voor jou als publisher om het zorgseizoen te promoten. Tegelijkertijd wordt het speelveld deels bepaald door regelgeving vanuit de overheid (hoogte eigen risico, premie etc.) en toezichthouder AFM wat betreft het online vergelijken.

Nog geen publisher bij Daisycon? Meld je aan!

Sluit je nu aan bij het voorkeursnetwerk van Nederland en profiteer van onze supersnelle uitbetalingen, ons stabiele en innovatieve systeem en ons ruime aanbod aan adverteerders! Door het jaar heen zijn er veel acties waarbij je profiteert van verhoogde vergoeding, incentives of goed materiaal vanuit de adverteerder om je promoties nóg succesvoller te maken.
Aanmelden bij Daisycon