Welkom bij Daisycon!

Daisycon is het netwerk waar de mooiste dingen gebeuren. We zijn constant op zoek naar slimme mogelijkheden om producten en acties nét dat zetje extra te geven. Daarvoor hebben wij Actiemarketing geïntroduceerd: acties waarbij adverteerders tijdelijk extra vergoedingen geven, consumentenacties aanbieden of leuke publisherincentives ter beschikking stellen. Allemaal zaken waar publishers blij van worden! De acties zijn altijd op deze website gemakkelijk en overzichtelijk te raadplegen! Dus: met welke actie ga jij scoren?

Profiteer van onze kennis en ervaring!

Onze enthousiaste channel- en publishermanagers staan altijd klaar om álles uit een webshop of publisherwebsite te halen. Daarvoor hebben zij zowel de kennis als de tools in huis. Vragen over onze SEO tool? Meer weten over de automatische Linkreplacer of de e-mail template builder? We zitten voor je klaar!

We zetten graag onze kennis en ervaring in om een stapje extra te kunnen doen. Naast actiemarketing bieden we veel praktische oplossingen om performance based online marketing tot een succes te maken. Bekijk Daisycon.com voor meer praktische info.

Meer info op Daisycon.com

Hét voorkeursnetwerk van publishers

Daisycon is al sinds 2009 het voorkeursnetwerk van de Nederlandse publishers. Daar zijn we trots op; we doen dagelijks ons best om te zorgen dat je kan werken in een stabiel en uitgebreid systeem met veel handige opties. Zo hebben we SmartView ontwikkeld om sales te herleiden naar de initiele klik. We hebben een WordPress plug in gemaakt om gemakkelijk aan de slag te gaan met je WordPress-site; we hebben allerlei vergelijkers gebouwd die simpel toe te voegen zijn aan je site… Bekijk hier alle tools die we speciaal voor jou ontwikkeld hebben.

Meld je aan als publisher!

Maak jij al gebruik van het meermaals bekroonde* en uitgebreide netwerk van Daisycon? Profiteer je van onze super snelle uitbetaling? Van ons innovatieve systeem met handige features? Meld je snel aan!

*vanaf 2009 is Daisycon elk jaar weer verkozen tot het voorkeursnetwerk van de Nederlandse publishers door internetburo Yonego.