Travelspecial: Vroegboekkortingen bij Daisycon

Bezoekers zijn gek op korting! En wat is nou leuker dan het jaar beginnen met het boeken van je droomreis of uitstapje met de familie inclusief extra vroegboekkorting! Travel staat daarom in januari helemaal in het teken van vroegboekkortingen. Hieronder vind je de lijst met deelnemende adverteerders. Laat jouw bezoekers profiteren van extra veel bezoekersvoordeel!

Travel Tips & Tricks

Maak je site nóg aantrekkelijker voor bezoekers met de Vakantietool van Daisycon. Met deze vakantietool op je website kunnen bezoekers eenvoudig zoeken op bestemming of accommodatie. Op deze manier wordt het extra aantrekkelijk om travel-adverteerders promoten. Je plaatst de tool in een handomdraai op je site!

Het Channel Travel heeft een team van experts klaarstaan die je adviseren en ondersteunen op het gebied van affiliate marketing. Lees dit blog voor meer marktinformatie en tips om je campagnes te optimaliseren!

Blog: Nieuwe vakantietool beschikbaar

Veel succes met promoten!

Verhoogde vergoeding + bezoekersvoordeel

Mis die vroegboekkorting van D-reizen niet! De gehele maand januari staat ook bij de D-reizen in het teken van vroegboekkortingen. Op de website is een speciale landingspagina beschikbaar met het hele overzicht aan acties.

Daarnaast profiteer je als publisher de gehele maand januari van een verhoogde vergoeding van 5% CPS i.p.v. 3-4% CPS!

Verhoogde vergoeding + waardecheque

Verhoogde vergoeding & sparen voor reischeques

Verhoogde vergoeding voor alle publishers! Lavida verhoogt haar vergoeding tussen 2 januari en 15 februari van 3% naar 4% CPS voor alle publishers. Tevens kun je nu sparen voor reischeques voor jezelf! Per 5 boekingen ontvang je een waardecheque van €20.

Verhoogde vergoeding + waardecheque

Verhoogde vergoeding voor alle publishers!

Tjingo verhoogt haar vergoeding tussen 2 januari en 15 februari tot 4,5% voor alle publishers. Tevens kun je nu sparen voor reischeques voor jezelf! Per 5 boekingen krijg je een waardecheque van € 20,-.

Verhoogde vergoeding

Tijdens de actieperiode van de Travelspecial Vroegboekkortingen biedt Traveltroef een verhoogde vergoeding van 3,5% voor Standaard en Silver + € 20 euro extra vergoeding per boeking.

Bezoekersvoordeel

Vroegboekkorting tot € 1500,-!

In januari is de conversieratio bij Corendon extra hoog vanwege de hoge vroegboekkortingen tot wel € 1500,- per boeking. De hoogste vroegboekkorting is geldig t/m 31-01-2018! Meld je aan en bekijk het programma van Corendon voor meer informatie.

Bezoekersvoordeel

15% Vroegboekkorting Vakantiepark Beekse Bergen

Bezoekers ontvangen 15% vroegboekkorting op hun 2018 vakantie wanneer ze uiterlijk 9 februari hun vakantie boeken bij Vakantiepark Beekse Bergen.

Bezoekersvoordeel

Speciaal voor in de maanden januari en februari 2018 vallen alle boekingen automatisch in het zilver segment. Voor bezoekers heeft Flowtrack nog een extra voordeel:

De eerste 200 boekers van een 13+ en 16+ surfreis ontvangen een flowtrack rugzak.
De eerste 50 boekers van een 18+ surfreis ontvangen een surfponcho.

Bezoekersvoordeel

15% Vroegboekkorting Vakantiepark Dierenbos

Bezoekers ontvangen 15% vroegboekkorting op vakanties in 2018 wanneer ze uiterlijk 9 februari de vakantie boeken bij Vakantiepark Dierenbos!

Bezoekersvoordeel

€ 50,- actie

Voordeeluitjes geeft extra voordeel met deze speciale actie tijdens de Travelspecial: vroegboekkortingen. Bezoekers boeken t/m 16 januari 2 overnachtingen inclusief ontbijt voor maar € 50,-!

Bezoekersvoordeel

€ 50,- korting op alle GOfun Partyvakanties< Bij GOfun ontvangen bezoekers € 50,- korting op het gehele assortiment jongerenvakanties! Daarnaast geven we vroegboekkorting tot € 200,- op de jongerenvakanties. GOfun = altijd de laagste prijs!

Bezoekersvoordeel

10% Vroege Vogel Voordeel bij Safari Resort Beekse Bergen

Bezoekers ontvangen 10% vroege vogel voordeel op hun 2018 vakantie wanneer ze uiterlijk 9 februari hun vakantie boeken bij het unieke Safari Resort Beekse Bergen. Open vanaf 26 april 2018!

Bezoekersvoordeel

Topdeals voorjaars- en meivakantie!

Dit is hét moment voor bezoekers om een reis te boeken voor de voorjaars- en meivakantie. Nu kan men namelijk nog profiteren van lage prijzen. Daarom heeft Bebsy 3 landingspagina’s samengesteld met deze vakantieperiodes. Meld je aan voor het programma van bebsy en haal de links op!

Afhankelijk van het thema van je pagina zou je zelf door middel van filters op de landingspagina een splitsing kunnen maken tussen zonvakanties & stedentrip.

Promotiecode + bezoekersvoordeel

Tijdens de Travelspecial: Vroegboekkortingen ontvangen bezoekers € 10,- korting op een boeking met de promotiecode: TRAVELSPECIAL10

Hierbij dient de boekingssom een minimum te bedragen van € 500,-.

Buiten de korting ontvangt elke klant in de periode van 2 t/m 31 januari 2018 een unieke BeachCheck Dopper cadeau.

Promotiecode

Start goede voornemens 2018 en promoot Holiday Suites

Holiday Suites biedt vakantieplezier in België en Frankrijk. Heb jij al goede voornemens voor 2018? Geef ons een plaatsje op je website en zet het jaar goed in. De exclusieve promotiecode HSPROMO geeft €5,- korting!

Meld je aan voor het programma en profiteer mee!

Nog geen publisher bij Daisycon? Meld je aan!

Sluit je nu aan bij het voorkeursnetwerk van Nederland en profiteer van onze supersnelle uitbetalingen, ons stabiele en innovatieve systeem en ons ruime aanbod aan adverteerders! Door het jaar heen zijn er veel acties waarbij je profiteert van verhoogde vergoeding, incentives of goed materiaal vanuit de adverteerder om je promoties nóg succesvoller te maken. Aanmelden bij Daisycon