Terugkerende acties

Nog geen publisher bij Daisycon? Meld je aan!

Sluit je nu aan bij het Voorkeursnetwerk van Nederland en profiteer van onze supersnelle uitbetalingen, ons stabiele en innovatieve systeem en ons ruime aanbod aan adverteerders! Door het jaar heen zijn er veel acties waarbij je profiteert van verhoogde vergoeding, incentives of goed materiaal vanuit de adverteerder om je promoties nóg succesvoller te maken.

Aanmelden bij Daisycon

 

Voorbeelden van terugkerende acties:

ShoeMadness unox

ShoeMadness: Elk jaar weer een succesnummer voor de Daisycon publishers én adverteerders! Eén maand lang schoenen, schoenen en niets dan schoenen!

JuniorJuni_header

JuniorJuni: Vlak voor de zomer draait alles om jonge gezinnen. Babykleding, kinderwagens, kinderkamers, reizen en uitjes voor gezinnen. Doe mee aan JuniorJuni bij Daisycon!

buitenleven2014_634x70

BuitenLeven: Een mooi voorjaar. De woonkamer verplaatst zich naar een hangmat of tuintafel; zolang het maar buiten is! Nieuwe kussens op de tuinbank; verse planten in de border en wellicht (voor de échte optimisten) een zwembadje in de tuin.

Adverteerders: profiteer ook van de vele acties bij Daisycon

Via de 70.000 actieve websites in het netwerk van Daisycon worden per maand meer dan 30 miljoen bezoekers doorgestuurd naar onze adverteerders. Door het jaar heen zijn er vele interessante en leuke acties die u als adverteerder helpen nadrukkelijk onder de aandacht te komen bij publishers. Door intensieve promotie plukt u de vruchten van méér verkeer en hogere conversie. Start ook uw promotie in het affiliatenetwerk van Daisycon!