Actiemarketing bij Daisycon

Bij Daisycon signaleren we door het jaar heen een aantal uiterst geschikte momenten om een bepaald channel in de spotlight te zetten. Adverteerders en publishers kunnen profiteren van deze piekperioden in de vorm van actiemarketing. Hieronder vind je de actiemarketingkalender voor 2019. Zet nu alvast de acties in je agenda die voor jouw doelgroep van toepassing zijn!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Profiteren van acties

Tijdens actiemarketingperiodes bieden adverteerders veelal verhoogde vergoedingen, promotiecodes, bezoekersvoordelen en bonussen voor jou als publisher om je promoties nóg succesvoller te maken. Sluit je daarom nu aan bij het voorkeursnetwerk van Nederland en profiteer van onze supersnelle uitbetalingen, ons stabiele en innovatieve systeem en ons ruime aanbod aan adverteerders!

Nog geen publisher bij Daisycon? Meld je aan!

 

Klik op de kalender om deze te openen

Adverteerders: profiteer ook van de vele acties bij Daisycon

Via de 70.000 actieve websites in het netwerk van Daisycon worden per maand meer dan 30 miljoen bezoekers doorgestuurd naar onze adverteerders. Door het jaar heen zijn er vele interessante en leuke acties die u als adverteerder helpen nadrukkelijk onder de aandacht te komen bij publishers. Door intensieve promotie plukt u de vruchten van méér verkeer en hogere conversie. Start ook uw promotie in het affiliatenetwerk van Daisycon!