Shoe Madness bij Daisycon!

Nu iedereen zijn slippers en open schoentjes weer in de kast op kan bergen wordt het tijd om de koopgrage schoenliefhebbers te verleiden met de nieuwste collecties voor de aankomende korte dagen! Speciaal hiervoor hebben wij de beste acties en promotiecodes voor jullie verzameld om in te spelen op deze ware Shoe Madness!

Daisycon biedt ook een tool om schoenen nóg effectiever te promoten: de Schoenenvergelijker. Promoot in één keer meer dan 10 adverteerders op het gebied van schoenen. Ook de schoenenvergelijker op je website plaatsen?  Lees hier meer.

Veel succes met promoten!

Verhoogde vergoeding: 10\%

De hele maand september 2\% verhoging tijdens Shoe Madness; dus 10\% in totaal.
Tevens vieren we vanaf 16 september ons 50-jarig bestaan!

Dit houdt in dat er vanaf 16 september geen verzendkosten meer berekend worden voor ALLE orders EN retourneren is gratis gedurende de gehele maand!

20\% korting op eigen merken!

Spartoo is al enige jaren een specialist in de online verkoop van schoenen, tassen en kleding. Hier vind je meer dan 1500 merken en 150.000 modellen waaruit Converse, New Balance, Birkenstock, Asics, Ash, Crocs, Vans, Timberland, Vero Moda, Diesel, Desigual

Tijdens Shoe Madness biedt Spartoo 20\% korting op eigen merken.

Verhoogde vergoeding én winactie publishers

Het programma van Shoetime is nieuw bij Daisycon. Daarom geven we je tijdens de Shoe Madness een verhoogde vergoeding van 10\% CPS i.p.v. 8\%.

Ben jij één van de TOP 3 publishers tussen deze Shoe Madness maand?
Je ontvangt dan een bonus van € 50,-

Verhoogde vergoeding

Met 41 winkels en een succesvolle webshop is Manfield één van de bekendste schoenenwinkels in het Nederlandse straatbeeld.

Alle Publishers ontvangen tijdens de Shoe Madness een vergoeding van 10\% CPS!

Promotiecode: 20\% korting op alle schoenen!

Stand out from the crowd: Promoot Come Get Fashion en bied je bezoekers tijdens Shoe Madness 20\% korting op *alle schoenen*.

Verhoogde vergoeding: 10\%

Tijdens de Shoe Madness ontvang je een verhoogde vergoeding bij Durlinger Schoenen, namelijk 10\% i.p.v. 8\%!

Verhoogde vergoeding

De webshop van de Birkenstockshop beschikt over de ruimste collectie Birkenstock in Nederland met de meeste maten en kleuren.

Promoot Birkenstockshop tijdens Shoe Madness en ontvang een verhoogde vergoeding van 10\% CPS!

Nog geen publisher bij Daisycon? Meld je aan!

Sluit je nu aan bij het voorkeursnetwerk van Nederland en profiteer van onze supersnelle uitbetalingen, ons stabiele en innovatieve systeem en ons ruime aanbod aan adverteerders! Door het jaar heen zijn er veel acties waarbij je profiteert van verhoogde vergoeding, incentives of goed materiaal vanuit de adverteerder om je promoties nóg succesvoller te maken. Aanmelden bij Daisycon