Augustus Klusmaand

UPDATE: De actiemaand is verstreken!

Helaas, de actiemaand is verstreken. Daisycon biedt het hele jaar door interessante acties en thema’s met verhoogde vergoedingen voor publishers en de consument.

Bekijk hier het actuele overzicht van de Daisycon thema’s en acties.

Shoe Madness bij Daisycon!

Nu iedereen zijn slippers en open schoentjes weer in de kast op kan bergen wordt het tijd om de koopgrage schoenliefhebbers te verleiden met de nieuwste collecties voor de aankomende korte dagen! Speciaal hiervoor hebben wij de beste acties en promotiecodes voor jullie verzameld om in te spelen op deze ware Shoe Madness!

Daisycon biedt ook een tool om schoenen nóg effectiever te promoten: de Schoenenvergelijker. Promoot in één keer meer dan 10 adverteerders op het gebied van schoenen. Ook de schoenenvergelijker op je website plaatsen?  Lees hier meer.

Nog geen publisher bij Daisycon? Meld je aan!

Sluit je nu aan bij het Voorkeursnetwerk van Nederland en profiteer van onze supersnelle uitbetalingen, ons stabiele en innovatieve systeem en ons ruime aanbod aan adverteerders! Door het jaar heen zijn er veel acties waarbij je profiteert van verhoogde vergoeding, incentives of goed materiaal vanuit de adverteerder om je promoties nóg succesvoller te maken.

Aanmelden bij Daisycon