nl_zomersolden_actieheader
De Zomersolden zijn weer terug! In de maand juli zijn er geweldige acties beschikbaar voor webshops in België; een goede periode voor jou als publisher om van te profiteren. Om je promoties te boosten worden gedurende de maand juli verschillende speciale aanbiedingen door onze adverteerders aangeboden. Maak er gebruik van!

Veel succes met promoten!

25 euro korting met exclusieve code
Bezoekers krijgen nu € 25,- korting per boeking, met een Daisycon exclusieve promotiecode! De actie is nog geldig tot en met 16 juli, enkel geldig op reizen waarbij de vlucht is inbegrepen, en enkel van toepassing op nieuwe boekingen.

Exclusieve code en 10% korting!
Geef trouwe volgers een extra korting bij ComeGetFashion en ontvang zelf ook 10% van elke bestelling die wordt geplaatst!

Verhoogde vergoeding en korting voor bezoekers
Voor jouw bezoekers hebben we een mooie selectie artikelen in de uitverkoop met kortingen tot wel 30%. Ook jij kan nu profiteren van een tijdelijk, extra hoge vergoeding van 7% op tassen en 10% op overige artikelen.

Kwantum ruimt op met hoge kortingen!

Tijdens de Soldenperiode ruimt Kwantum op! Je bezoekers krijgen kortingen tot wel 70% op veel producten! Opvallend beeldmateriaal en tekstlinks zijn beschikbaar in het systeem.

Beschikbaar in België én Nederland

Solden bij Krëfel!
Het zijn weer solden bij Krëfel! Groot en klein elektro, multimedia, telefonie, TV & Audio aan verlaagde prijzen! Verschillende bannerformaten beschikbaar in het systeem en interessante commissies.

Promotiecode: 10% korting op alles
Met de promotiecode ‘SUMMER17’ krijgen jouw bezoekers 10% korting op het volledige assortiment gsm-hoesjes en accessoires! Levering is mogelijk in België en Nederland. Actie is niet cumuleerbaar.

De grote zomersale van Klingel is begonnen!
Vanaf 4 juli 2017 kunnen jouw bezoekers de beste zomerkoopjes doen bij Klingel: damesmode, herenmode, wonen én lifestyle tegen aantrekkelijke prijzen.

Eliza Was Here Zomersolden promoties!
Eliza ontdekt de meest bijzondere bestemmingen en vakantieadresjes, ALTIJD inclusief vlucht en huurwagen! Bij Eliza vind je nu, onder een aparte tab ‘promoties’ de huidige, unieke vakanties tegen mooie prijzen.

Sale tot wel 50%
Mooie kortingen tot wel 50% bij Expresso Fashion! Profiteer ook tijden de Zomersolden.

Korting oplopend tot 50%
Bij Meubis zijn elke maand acties op verschillende producten. Gedurende de hele maand juli kan je genieten van de gekste solden prijzen! Hiervoor hebben we een exclusieve kortingscode voor onze Daisycon publishers, waardoor jouw bezoekers 25€ korting krijgen (vanaf een aankoop van 250€).

Zomerkoopjes bij dmlights: korting tot 65%
Momenteel zijn er twee promoties actief bij dmlights! De zomerkoopjes, met mooie actieprijzen en korting tot 65%, lopen nog tot en met einde juli. Hiernaast staat de Philips Solar en andere buitenverlichting ook in promotie, nog tot en met 22 augustus: nu tijdelijk 10% speciale zomerkorting.

Korting oplopend tot 50%
Mooie kortingen tot wel 50% bij Claudia Sträter! Veel succes met promoten tijdens de Zomersolden.

Nog geen publisher bij Daisycon? Meld je aan!

Sluit je nu aan bij het voorkeursnetwerk van Nederland en profiteer van onze supersnelle uitbetalingen, ons stabiele en innovatieve systeem en ons ruime aanbod aan adverteerders! Door het jaar heen zijn er veel acties waarbij je profiteert van verhoogde vergoeding, incentives of goed materiaal vanuit de adverteerder om je promoties nóg succesvoller te maken. Aanmelden bij Daisycon