Oktober Woonmaand bij Daisycon!

Oktober is woonmaand, niet alleen bij Daisycon maar traditioneel is oktober voor de sector Living dé start van het woonseizoen. Waarom juist in oktober? Na weken van klussen in de tuin en het verven van de kozijnen gaan consumenten nadenken over de binnenkant van hun paleisje. Hoe kunnen we het interieur voorzien van de laatste trends, decoraties en aankomende feestelijke versieringen? Voldoet de indeling van de woning nog aan de huidige samenstelling van het gezin? Moet er weer geschilderd worden? En zo ja, het liefst meteen in de kleur van het jaar voor 2018: Heart Wood.

We hebben hieronder weer de leukste woonacties, exclusief voor oktober, verzameld! Meld je aan voor deze najaarsacties en profiteer van deze woonmaand-topmaand!

Lees ook het blog van onze Senior Channel Manager Living over haar bezoek aan de VT Wonen & Designbeurs.

Veel succes met promoten!

Verhoogde vergoeding en Promotiecode

Speciaal voor de Oktober Woonmaand geeft Saniweb haar publishers niet 5%, maar 6% CPS!

Bovendien stelt Saniweb ook nog eens voor haar publishers een unieke promotiecode voor 5% korting beschikbaar die geldt voor alle consumentenaankopen!

Verhoogde vergoeding, Promotiecode én Publisher Bonus

Onlineverf.nl heeft maar liefst 3 acties om te promoten tijdens de Oktober Woonmaand:

– De hele maand oktober geldt een verhoogde vergoeding van 9% CPS.
– Daarnaast geeft de promotiecode ‘najaarskwast’ recht op een gratis professionele kwast t.w.v. € 12,95 bij besteding vanaf € 100,-.
– En voor de publisher met een omzet van minimaal € 7.500 staat een bonus van € 150,- klaar!

Verhoogde vergoeding én gratis montage

De Oktober Woonmaand leek Keukenplaats een mooie gelegenheid om aan te sluiten met een fantastische actie voor de consument: Keukenplaats biedt klanten in oktober bij aankoop van een keuken gratis montage aan! De keuken wordt volledig kosteloos bij de mensen thuis geïnstalleerd.

Daarnaast ontvangen publishers de gehele maand € 15,- éxtra bovenop de reguliere commissie: € 32,50 in totaal!

Verhoogde vergoeding

De oktober maand is het ideale moment om nog voordat de wintermaanden beginnen een biologisch en warm dekbed aan te schaffen.

Daarom verhoogt Yumek tijdens de Oktober Woonmaand de vergoeding naar 12,5%!

Verhoogde vergoeding

Tijdens de Oktober Woonmaand bieden we publishers een verhoogde vergoeding van 20% CPS!. Ook voor reeds bestaande klanten die via jou bestellen geven wij een verhoogde vergoeding van 15%.

De persoonlijke fotoproducten van CEWE zijn een mooie toevoeging op ieder interieur. Met een gemiddelde orderwaarde op CEWE wanddecoratie van € 70,- is dit een erg interessant product om te promoten!

Promotiecode + tijdelijke gratis verzending en retour

Ikwilzitzakken.nl is een kwalitatieve zitzakken aanbieder in Nederland en België. Ze bieden producten aan van hoogwaardige kwaliteit en hebben het grootste assortiment zitzakken.

Tijdens de Oktober Woonmaand profiteren consumenten van 10% korting + tijdelijk gratis verzending en retour!

Promotiecode: 10% korting op sierkussens en plaids!

Tijdens de Oktober Woonmaand ontvangen bezoekers 10% korting op alle sierkussens en plaids op Bedden.nl, bij besteding van € 50 of meer.

Het is de eerste kortingsactie die we doen op sierkussens en plaids, dus voor bezoekers zeker de moeite waard om het tijdens de Oktober Woonmaand aan te schaffen.

Promotiecode: 12,5% korting!

Met de speciale promotiecode ”woonmaand” ontvangen je bezoekers maar liefst 12,5% korting op de Duo Sleep dekbedden. Deze kortingscode is alleen geldig tijdens de Oktober Woonmaand.

Winactie: Maak kans op een Smeg koelkast!

Bij aanvraag van een gratis Mandemakers keukenboek maken uw bezoekers deze Oktober Woonmaand kans op een Smeg koelkast t.w.v. € 799,-. Als publisher ontvangt u € 3,- CPL.

De uitgebreide keukencollectie van Mandemakers Keukens is ongeëvenaard met behalve de bekende keukenmerken als Siematic, Ariadne at Home, Barletti en Victorians onze eigen M-collectie.

Promotiecode: 10% korting op de gehele collectie!

5cc.nl biedt 10% korting op de gehele collectie(!) in de Oktober Woonmaand met de promotiecode: daioktwm17.

5cc.nl is dé online woonaccessoire specialist in design en cadeau. Het warenhuis 5cc.nl biedt een breed assortiment design woonaccessoires van bekende merken voor het sfeervol inrichten van de woning, de keuken, het kantoor, de badkamer, het toilet, de gedekte tafel of de tuin.

Actie: Gratis montage

Ook voor de kids is er een speciale actie beschikbaar in de Oktober Woonmaand. Kidsgigant.nl biedt bezoekers gratis montage bij alle bedden van LifeTime Original en Flexa Classic & White!

Kidsgigant is één van de grootste leveranciers van kinderkamers in Nederland.

Actie: Speciale badkamer, woonkamer én eetkamer aanbieding

vidaXL heeft een ruim assortiment met onder andere badkamer, woonkamer en eetkamer. Om die reden hebben we tijdens de Oktober Woonmaand extra aandacht voor deze en meer categorieën. Profiteer mee van de groeiende aandacht voor vidaXL producten!

Actie: 3 jaar Groene stroom + Samsung tablet cadeau

Maak de Oktober Woonmaand nog interessanter met een goede energie aanbieding voor je bezoekers. Bij Nuon 3 jaar Groene energie ontvangt de bezoeker Samsung tablet cadeau t.w.v. € 155,- + een gratis energiescan!

Voordelen voor de klant:
Groene stroom, in Nederland opgewekt uit wind, water en zon
Gas met CO2-compensatie
Stroom en gas met een vaste prijs tot 3 jaar
Door onze klanten gemiddeld beoordeeld met een 9,4

Verdubbeling van vergoeding!

NowGo doet uiteraard ook mee aan de Oktober Woonmaand bij Daisycon. Consumenten kopen deze maand het nieuwste van het nieuwste en willen dit natuurlijk goed verzekerd hebben.

Daarom VERDUBBELT NowGo de CPS vergoeding van €30 naar €60 op de NowGo inboedel- en opstalverzekeringen.

Nog geen publisher bij Daisycon? Meld je aan!

Sluit je nu aan bij het voorkeursnetwerk van Nederland en profiteer van onze supersnelle uitbetalingen, ons stabiele en innovatieve systeem en ons ruime aanbod aan adverteerders! Door het jaar heen zijn er veel acties waarbij je profiteert van verhoogde vergoeding, incentives of goed materiaal vanuit de adverteerder om je promoties nóg succesvoller te maken. Aanmelden bij Daisycon