Oktober Woonmaand 2017

UPDATE: De actiemaand is verstreken!

Helaas, de actiemaand is verstreken. Daisycon biedt het hele jaar door interessante acties en thema’s met verhoogde vergoedingen voor publishers en de consument.
Bekijk hier het actuele overzicht van de Daisycon thema’s en acties.

Oktober Woonmaand bij Daisycon!

Oktober is woonmaand, niet alleen bij Daisycon maar traditioneel is oktober voor de sector Living dé start van het woonseizoen. Waarom juist in oktober? Na weken van klussen in de tuin en het verven van de kozijnen gaan consumenten nadenken over de binnenkant van hun paleisje. Hoe kunnen we het interieur voorzien van de laatste trends, decoraties en aankomende feestelijke versieringen? Voldoet de indeling van de woning nog aan de huidige samenstelling van het gezin? Moet er weer geschilderd worden?

Door het jaar heen houdt het channel Living je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weetjes. Een voorbeeld is dit blog van onze Senior Channel Manager Living over haar bezoek aan de VT Wonen & Designbeurs.

In de aanloop naar het woonseizoen zal deze pagina bijgewerkt worden met de acties en promoties voor het wooneseizoen 2018!


Nog geen publisher bij Daisycon? Meld je aan!

Sluit je nu aan bij het voorkeursnetwerk van Nederland en profiteer van onze supersnelle uitbetalingen, ons stabiele en innovatieve systeem en ons ruime aanbod aan adverteerders! Door het jaar heen zijn er veel acties waarbij je profiteert van verhoogde vergoeding, incentives of goed materiaal vanuit de adverteerder om je promoties nóg succesvoller te maken. Aanmelden bij Daisycon