De meteorologische lente is inmiddels begonnen, het zonnetje gaat merkbaar langer en feller schijnen en dat smaakt naar meer! De meivakantie is bij uitstek geschikt om er op uit te trekken: een goede voorproef van de zomer in een warm oord, leuke dagjes uit in eigen land of van het bloeiende voorjaar genieten tijdens een stedentrip.

Succes met promoten en stuur jouw bezoekers op weg met onderstaande acties!

Verhoogde vergoeding + promotiecode
Lavida heeft een verhoogde vergoeding van 4%! Net op tijd voor de meivakantie. Daarnaast is er ook een promotiecode van € 20,- die inwisselbaar is op het FLEX aanbod bij Lavida. Het aparte FLEX aanbod is als feed beschikbaar en het aanbod is ook bereikbaar via de speciale landingspagina.

Inspiratie voor de Meivakantie
Het is bijna meivakantie! Wie wilt er nou niet even lekker weg? Tix.nl heeft de beste aanbiedingen voor jouw bezoekers op een rijtje gezet. Wordt het shoppen in Londen? Of tapas eten in Madrid? Met tix.nl kan het allemaal.

Meivakantie lastminutes
Er wordt al weer volop geboekt voor de meivakantie. Bij de vakantiediscounter kunnen je bezoekers de beste last-minute deals scoren om toch nog even weg te gaan. Spanje is dit jaar verreweg het populairst, maar ook Portugal, Griekenland en Italië zijn populair. Bekijk de beste last minutes op dé vakantiediscounter!

De mooiste hotelarrangementen
Voordelig weg in de meivakantie in Nederland of de rest van Europa, aanbod uit meer dan 6000 unieke arrangementen! Bekijk de actiepagina.

Actie meivakantie
Kom tijdens de meivakantie naar Beerze Bulten, ANWB camping van het jaar 2017! Ontdek de beste camping van Nederland. In april gaat ons vernieuwde Giga Konijnenhol open. Dit mogen je bezoekers niet missen.

Actie: Meivakantie 7 dagen=6 betalen, 9 dagen=7 betalen.
Bekijk ook de landingspagina voor de meivakantie.

verhoogde vergoeding
Gedurende de actieperiode verhoogt Glamping4all de vergoeding voor de publishers met 1%.

Op surprise-reis met GoGetAway
Probeer eens wat anders deze meivakantie en ga op surprise-reis met GoGetAway! Je bezoekers kunnen simpel een budget en een soort reis kiezen, GoGetAway doet de rest! Promoot deze spannende meivakanties nu en profiteer mee!

Meivakantie komt eraan
Stuur je bezoekers op een welverdiende zonnige vakantie. Laat ze lekker genieten op een terrasje in Spanje, cultuur snuiven in Italië of gewoon lekker luieren op het strand van Curaçao. Laat ze gemakkelijk en snel hun meivakantie via D-reizen boeken.

Nog geen publisher bij Daisycon? Meld je aan!

Sluit je nu aan bij het Voorkeursnetwerk van Nederland en profiteer van onze supersnelle uitbetalingen, ons stabiele en innovatieve systeem en ons ruime aanbod aan adverteerders! Door het jaar heen zijn er veel acties waarbij je profiteert van verhoogde vergoeding, incentives of goed materiaal vanuit de adverteerder om je promoties nóg succesvoller te maken.

Aanmelden bij Daisycon