Komende acties

Nog geen publisher bij Daisycon? Meld je aan!

Sluit je nu aan bij het voorkeursnetwerk van Nederland en profiteer van onze supersnelle uitbetalingen, ons stabiele en innovatieve systeem en ons ruime aanbod aan adverteerders! Door het jaar heen zijn er veel acties waarbij je profiteert van verhoogde vergoeding, incentives of goed materiaal vanuit de adverteerder om je promoties nóg succesvoller te maken.

Aanmelden bij Daisycon

 

De volgende acties staan op de kalender voor de aankomende maanden:

Travel Special: Ervaar het Najaar:

De aankomende najaars- en winterperiode is voor het channel Travel een uitgelezen kans voor actiemarketing! De herfstvakantie staat om de hoek en consumenten kunnen nú nog een bestemming boeken om die laatste zonnestralen te vangen, gezellig met het gezin een weekje in een vakantiepark te boeken of ze denken al verder vooruit naar een weekendje weg (bijvoorbeeld i.c.m. het bezoeken van een Kerstmarkt).

Actieperiode loopt van 20 oktober t/m 31 december

November Energiemaand:

 
Als publisher ben je bij Daisycon aan het juiste adres als je tijdens de November Energiemaand energieleveranciers wilt promoten. Deze periode is voor consumenten hét teken dat de winter in aantocht is, de thermostaat omhoog gaat en de kosten hopelijk omlaag gaan! Een ruim aanbod aan sterke campagnes, waaronder een aantal dat exclusief is te promoten. Daarnaast profiteer je van de gratis energievergelijker, die je in een handomdraai op je site plaatst.

Actieperiode loopt van 1 november t/m 31 december

Black Friday & Cyber Monday:


 
Vrijdag 24 november, is het zover: Black Friday! Een groot spektakel aan acties en kortingen voor consumenten. Samen met Cyber Monday, 27 november, staat dit weekend weer in het teken van sale, sale en sale! Ook jij profiteert tijdens dit weekend in de vorm van verhoogde vergoedingen en promotiecodes!

Actieperiode loopt van 24 t/m 27 november

Travel Special: Winterzonvakanties:


 
Consumenten laten het gure, koude Nederlandse weer achter zich en gaan op winterzonvakantie met Daisycon. De winterjas wordt ingeruild voor de zwembroek en de chocolademelk gaat aan de kant voor een tropische cocktail in de zon. Tijdens deze actieperiode kun je als publisher speciale acties promotie voor winterzonvakanties.

Actieperiode loopt van 1 december t/m 28 februari

Wintersportspecial bij Daisycon:


 
We dromen allemaal van dikke pakken sneeuw en stralende zonnen in een blauwe lucht. Zorg dat jouw bezoekers goed voorbereid op pad gaan en maak gebruik van deze verhoogde vergoedingen, promotiecodes en incentives die we voor je hebben verzameld. Wintersportspecial bij Daisycon!

Actieperiode loopt van 1 december t/m 28 februari

Terugkomende acties:

buitenleven2014_634x70

BuitenLeven: Een mooi voorjaar. De woonkamer verplaatst zich naar een hangmat of tuintafel; zolang het maar buiten is! Nieuwe kussens op de tuinbank; verse planten in de border en wellicht (voor de échte optimisten) een zwembadje in de tuin.

JuniorJuni_header

JuniorJuni: Vlak voor de zomer draait alles om jonge gezinnen. Babykleding, kinderwagens, kinderkamers, reizen en uitjes voor gezinnen. Doe mee aan JuniorJuni bij Daisycon!

Adverteerders: profiteer ook van de vele acties bij Daisycon

Via de 70.000 actieve websites in het netwerk van Daisycon worden per maand meer dan 30 miljoen bezoekers doorgestuurd naar onze adverteerders. Door het jaar heen zijn er vele interessante en leuke acties die u als adverteerder helpen nadrukkelijk onder de aandacht te komen bij publishers. Door intensieve promotie plukt u de vruchten van méér verkeer en hogere conversie. Start ook uw promotie in het affiliatenetwerk van Daisycon!