FAQ

Actiemarketing van Daisycon zorgt al geruime tijd voor meer exposure, traffic en ook aanvullende sales voor onze adverteerders. Het concept is gebaseerd op het promoten van de juiste zaken op het juiste moment.

Bekijk hier de veel gestelde vragen én antwoorden over actiemarketing van Daisycon.

Vraag: Wat is actiemarketing?

Aan de hand van actiemarketing geeft Daisycon tijdens korte periodes extra aandacht aan specifieke producten, diensten of branches.

Vraag: Hoe kan ik als publisher meedoen aan actiemarketing?

Meedoen aan actiemarketing is gratis en eenvoudig voor publishers van Daisycon. Mocht je nog geen publisheraccount hebben: deze is vlot aan te maken via de Daisycon website. Op de verschillende actiepagina’s op deze website staan de deelnemende adverteerders overzichtelijk naast elkaar. Veelal hebben de adverteerders speciaal promotiemateriaal en/of een verhoogde vergoeding. Je meld je aan bij de adverteerder en zodra je bent goedgekeurd om te promoten kun je aan de slag.

Vraag: Hoe kan ik als adverteerder meedoen aan actiemarketing?

Als u als adverteerder al een affiliateprogramma heeft in het netwerk van Daisycon, dan heeft u een channel manager als vast aanspreekpunt. Voor aanvang van een actie nemen wij contact op met relevante adverteerders en polsen zo de interesse om mee te doen. Mocht u zélf ideeën hebben over een hoger rendement uit actiemarketing, neem dan contact met ons op. Heeft u nog geen affiliateprogramma bij Daisycon? Bekijk onze site en neem contact op om snel een programma te lanceren en mee te doen met actiemarketing.

Heb je andere vraag, opbouwende kritiek of juist een goed idee voor een actie? Neem dan gerust contact met ons op!