Actiemarketing voor adverteerders

Extra exposure

Uw programma een extra boost of impuls geven? Wilt u weer top of mind zijn onder relevante publishers? Actiemarketing maakt het mogelijk om de schijnwerpers op u te richten. Door het hele jaar heen worden er speciale themaperioden opgezet. Speel
uzelf dus in de kijker en boost uw omzet!

Via de 80.000 actieve websites in het netwerk van Daisycon worden per maand meer dan 30 miljoen bezoekers doorgestuurd naar onze adverteerders. Door het jaar heen zijn er vele interessante en leuke acties die u als adverteerder helpen nadrukkelijk onder de aandacht te komen bij publishers. Door intensieve promotie plukt u de vruchten van méér verkeer en hogere conversie.

Speel in op de actualiteit, verhoog uw omzet en profiteer van de extra exposure die wij gratis bieden! Hieronder vindt u een overzicht van alle acties voor het actiemarketingjaar 2018. Zet nu alvast de acties in uw agenda die voor u van toepassing zijn. De channelmanagers bij Daisycon nemen t.z.t. contact op met adverteerders om een actie aan te leveren.

Een actie kan zijn:

  • Een verhoogde vergoeding
  • Een promotiecode
  • Een aantrekkelijk voordeel voor de bezoeker
  • Een leuke incentive of bonus voor de publisher

Voorbeelden van acties vindt u op de huidige actiepagina’s. Benieuwd welke acties nu open staan voor aanmelding?

.

Actiemarketingkalender 2018

Bekijk hier de actiemarketingkalender voor 2018. Wilt u meer weten over actiemarketing? Neem contact met ons op!

(Klik op de afbeelding om deze te vergroten)

Grafisch ontwerp Affiliate marketing

Goed, converterend promotiemateriaal

U gaat als adverteerder meedoen aan een actie of themapromotie van Daisycon. Een uitstekende manier om in korte tijd nadrukkelijk onder de aandacht te komen bij publishers én uw doelgroep.

Om in te haken op die ene feestdag of die goede incentive of scherpe aanbieding extra onder de aandacht te brengen is het zeker van toegevoegde waarde om speciaal promotiemateriaal beschikbaar te hebben voor uw publishers.

Daisycon heeft een team van grafisch ontwerpers dat gespecialiseerd is in conversie. Exclusief en tegen een gereduceerd tarief kunt u promotiemateriaal laten ontwikkelen bij Daisycon.

Wat kunnen wij zoal voor u ontwikkelen?

  • HTML5-bannersets(500×500)
  • E-mailtemplates (500×500)
  • Landingspagina’s voor leadcampagnes
  • Sliders en paginaheaders
  • Logo’s

Lees hier meer informatie over grafisch ontwerp bij Daisycon, zoals praktijkvoorbeelden in een portfolio.

Grafisch ontwerp bij Daisycon

Om snel en eenvoudig promotiemateriaal te laten ontwerpen kunt u contact op nemen via mail  [email protected] of telefonisch: 036 548 37 70.

***