Verlopen actie: Datingspecial bij Daisycon – Valentijn

Augustus Klusmaand

UPDATE: De actiemaand is verstreken!

Helaas, de actiemaand is verstreken. Daisycon biedt het hele jaar door interessante acties en thema’s met verhoogde vergoedingen voor publishers en de consument.

Bekijk hier het actuele overzicht van de Daisycon thema’s en acties.

Datingseizoen: Valentijn

Het nieuwe jaar is begonnen! Hét moment dus om een frisse start te maken en het datingseizoen goed te beginnen. Wordt 2018 het jaar waarin jouw klanten de liefde van hun leven gaan vinden? Wij hopen het!

We verdelen de actieperiode in twee thema’s: Goede Voornemens & Valentijn! Je kan dus twee keer meedoen met een actie, specifiek gericht op deze thema’s. De Goede Voornemens-actieperiode loopt van 3 t/m 31 januari en de Valentijns-actieperiode van 6 t/m 18 februari.

Onze adverteerders bieden je gratis inschrijven en gratis daten, interessante bezoekersacties dus. Kortom: er is genoeg om te promoten!

Nog geen publisher bij Daisycon? Meld je aan!

Sluit je nu aan bij het voorkeursnetwerk van Nederland en profiteer van onze supersnelle uitbetalingen, ons stabiele en innovatieve systeem en ons ruime aanbod aan adverteerders! Door het jaar heen zijn er veel acties waarbij je profiteert van verhoogde vergoeding, incentives of goed materiaal vanuit de adverteerder om je promoties nóg succesvoller te maken. Aanmelden bij Daisycon