Het KNMI heeft inmiddels de eerste warme dag van 2017 genoteerd, eerder was het ook al “rokjesdag”. Het is hoog tijd om de gordijnen open te doen en de deuren open te gooien! Buitenleven bij Daisycon vormt jaarlijks de kick-off van de lente. Een nieuwe loungeset in de tuin, een frisse lik verf tegen de muur en de schutting in de beits.

Succes met je promotie!


verhoogde vergoeding
In de maand april zijn tuinmeubelen, parasols en barbecues erg populair. Dit is één van de topmaanden voor Tuinmeubelland, die het succes nog groter wilt maken met jouw hulp. De vergoeding wordt dan ook verhoogd van 5% naar 7% CPS.

Een nieuwe tuin vanaf 50 euro!
Bezoekers profiteren nu van 10% kortingen op alle vidaXL-producten! De minimale bestelwaarde is 50 euro. Niet geldig met veilingen of andere promotiecodes. Alleen van toepassing op producten van het merk ‘vidaXL’. Voor deze actie is een specifieke trackinglink nodig.

Buitenweken!
Websa biedt tijdens BuitenLeven een heerlijke promotiecode om de lente goed te beginnen. Op alle hangmatten en hangstoelen bieden zij een promotiecode van 10% voor jouw bezoekers!

Tevens geldt een riante vergoeding van 9% CPS per verkochte hangmat! De promotiecode is: BUITENWEKEN10 – Deze code is hoofdlettergevoelig!

bezoekersactie voor buitenlak/buitenbeits
Bezoekers die in deze periode buitenlak van bijvoorbeeld Rambo of Koopmans, maar ook Sikkens / Sigma, Boonstoppel etc. bestellen, ontvangen vanaf € 100,- een gratis bijpassende kwast van € 12,95.

Met promotiecode ”verfreiniger2017” ontvangen bezoekers bij een bestelling van € 100,- of meer een gratis verfreiniger voor schilderwerk op hout en muren. Voor deze actie geldt op = op.

Win aankoopbedrag retour!
Als jouw bezoekers hun tuinmeubelen bij Kees Smit kopen kunnen zij het aankoopbedrag retour winnen! Let op, deze actie loopt ook na Buitenleven door. Promotiemateriaal voor deze actie is beschikbaar!

Lentespecial 10% extra korting op alles!
Tijdens Buitenleven geldt 10% extra korting op alle producten uit de lentespecial van VoordeelVanger.nl. Korting voor de bezoekers wordt automatisch verrekend in de winkelwagen.

Volledig assortiment voor een geslaagde lente
Van picknicken in het park tot barbecue en vuurkorf in de tuin: bij Dille & Kamille vinden je bezoekers een volledig assortiment voor een geslaagde lente!

Een ruim assortiment, verzekerd van de laagste prijs
Bij Kwantum slagen je bezoekers altijd voor tuin of balkon. Een ruim assortiment in loungesets, houten en metalen tuinstoelen, tuindecoratie, parasols en partytenten en meer tuinmeubelen zoals tuintafels of bijzettafels voor tuin of balkon. Zoals altijd zijn je bezoekers bij Kwantum verzekerd van de laagste prijs.

Verhoogde vergoeding + promotiecode
ikwilzitzakken.nl biedt tijdens BuitenLeven een mooie promotiecode om de lente goed te beginnen. Op alle zitzakken en zomerse poefs bieden zij een promotiecode van 10% voor jouw bezoekers! Daarnaast is de commissie van tijdelijk liefst 12% zeer aantrekkelijk. De promotiecode is: ikwil10.

Nog geen publisher bij Daisycon? Meld je aan!

Sluit je nu aan bij het Voorkeursnetwerk van Nederland en profiteer van onze supersnelle uitbetalingen, ons stabiele en innovatieve systeem en ons ruime aanbod aan adverteerders! Door het jaar heen zijn er veel acties waarbij je profiteert van verhoogde vergoeding, incentives of goed materiaal vanuit de adverteerder om je promoties nóg succesvoller te maken.

Aanmelden bij Daisycon