Black Friday & Cyber Monday

Black Friday & Cyber Monday

Black Friday: Verdubbeling van het aantal transacties én de transactiewaarde

Op 23 en 26 november vindt hét terugkerende conversie-fenomeen in online retail plaats: Black Friday & Cyber Monday. Het is de ideale periode voor bezoekers om alvast inkopen te doen voor het feestseizoen. Adverteerders spelen graag in op deze hype door te stunten richting de bezoeker met speciale promotiecodes en kortingen. In veel channels bij Daisycon zien we daarom een verdubbeling in het aantal conversies op deze dagen. Tijd om te promoten dus!

Blog: Black Friday & Cyber Monday

Als performance based marketingnetwerk adviseert Daisycon publishers en adverteerders op basis van eigen data maar ook signaleren we trends en ontwikkelingen voor de verschillende channels. Op deze manier optimaliseren zowel publishers als adverteerders hun activiteiten. Lees daarom ook het blog over Black Friday & Cyber Monday.

Nog geen publisher bij Daisycon? Meld je aan!

Sluit je nu aan bij het voorkeursnetwerk van Nederland en profiteer van onze supersnelle uitbetalingen, ons stabiele en innovatieve systeem en ons ruime aanbod aan adverteerders! Door het jaar heen zijn er veel acties waarbij je profiteert van verhoogde vergoeding, incentives of goed materiaal vanuit de adverteerder om je promoties nóg succesvoller te maken. Aanmelden bij Daisycon